De Grote Parade 2017: Crowdfunding

 

 

We bouwen een indrukwekkend beeld van solidariteit, daarvoor hebben we jouw steun nodig!

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.20.000€ 20.002€ Raised 20.002€ towards the 20.000€ target.100%

 

Voor de derde Grote Parade op 7 mei bouwen we de langste tafel in het hart van Brussel.

Bouw mee en stort € 20 voor 1m tafel. Samen maken we het mogelijk!

Een parade in de regen en ééntje in de zon; twee jaar op rij brachten Hart boven Hard en Tout Autre Chose meer dan 20.000 mensen op straat voor een andere samenleving. Wie het nieuws volgt, stelt vast dat er heel wat fout loopt. We hebben een beleid nodig dat investeert in een solidaire en duurzame samenleving. Hoog tijd voor een nieuwe Grote Parade!

De nieuwe parade op zondag 7 mei in Brussel zal er anders uitzien dan de vorige. Deze keer bouwen we de langste tafel ooit! We tonen dat burgerbewegingen een plaats verdienen aan de onderhandelingstafel. We tonen de kracht van delen in een samenleving waar iedereen mee aan tafel kan. We steunen elkaars bekommernissen en strijd en kloppen samen op tafel, omdat de wereld dringend anders moet!

We bouwen onze tafel helemaal zelf uit recuperatiemateriaal. Maar dat kost geld, naast de gebruikelijke kosten. In totaal moeten we op zoek naar €20.000. Daarom hebben we jullie steun nodig.

Met een gift van € 20 betaal je een één meter tafel, maar je kan ook een kleiner of groter deel van de tafel betalen. Iedereen die bijdraagt, ontvangt een certificaat van ‘Bouwmeester van De Grote Parade 2017’. Maak jij de derde Grote Parade en de langste tafel mee mogelijk?

Online betalen

euro

Overschrijven

Betaal je liever via een eenvoudige overschrijving. Schrijf jouw bijdrage over op BE 81 8918 7401 9924 met de mededeling ‘crowdfunding Parade 2017’. Vul hier je mailadres in, dan bezorgen we je het officieel certificaat van ‘Bouwmeester van de Grote Parade 2017’.