Doe een gift aan Hart boven Hard

Dankzij jullie steun houden we Hart boven Hard draaiende. Draag je Hart boven Hard een warm hart toe? Doe een gift!

Steun Hart boven Hard met een financiële bijdrage, alle beetjes helpen!

Hart boven Hard werkt zonder structurele middelen. Voor grote evenementen doen we een crowdfundingcampagne om de kosten te dekken. In het verleden deden we dit al voor de Grote Parade in 2015 en de Grote Parade in 2016. Bekijk de campagnes onderaan deze pagina, telkens werd €33.000 opgehaald. Super bedankt! Nu loopt de campagne voor de Grote Parade op 7 mei 2017. Die dag bouwen we de langste tafel in het hart van Brussel. Maak het mogelijk en stort € 20 voor 1m tafel (of een korter of langer stuk).

Ook voor de werking naast deze grote evenementen rekent Hart boven Hard op de steun van burgers en organisaties. Veel steun van organisaties krijgen we in natura: de één drukt stickers of badges bij, de andere betaalt de vergaderzalen, nog een organisatie drukt de pamfletten, laat een affiche ontwerpen of draagt de kosten voor de website. Verder gaan we op alle live momenten rond met een collectebus en verkopen we badges voor €2 per stuk.

Als groeiende burgerbeweging wordt het een steeds grotere uitdaging om zonder structurele middelen te werken. Daarom nodigen we iedereen uit om ook los van de grote evenementen een bijdrage te storten.

Draag je Hart boven Hard een warm hart toe? Doe een gift op BE 81 8918 7401 9924 met vermelding ‘Hartelijke steun’.

Bekijk hier de crowdfunding campagnes

Steun je liever via overschijving? Stort je bijdrage op BE 81 8918 7401 9924 met vermelding ‘crowdfunding‘.

33365 van de 33.000 euro opgehaald: 101%
101% Complete

Op 20 maart komen we allemaal samen opnieuw op straat voor de Grote Parade van Hart boven Hard en Tout Autre Chose.

De Parade wordt één grote stroom van alternatieven die tonen dat de samenleving anders kan! Er is geen alternatief? Dat geloven wij niet, het alternatief komt van onderuit! Uit alle domeinen van de samenleving verzamelen we ons: mensen en organisaties met daden en ideeën over hoe het anders moet, voor een schoner, menselijker, gezonder en eerlijker wereld.

Hart boven Hard en Tout Autre Chose werken zonder structurele inkomsten, en dat brengt door de snelle groei steeds meer uitdagingen met zich mee.

Draag je het verhaal van Hart boven Hard en Tout Autre Chose een warm hart toe? Draag je steuntje bij voor de Grote Parade van 20 maart, we hebben €33.000 nodig voor:

  • De praktische organisatie van de Parade (logistiek, verzekering, omkadering, aankleding, …)
  • De aanwerving van twee halftijdse werkkrachten om de Parade gedurende 2 maanden voor te bereiden (één voor Hart boven Hard en één voor Tout Autre Chose)
  • De organisatie van een slotevenement (muziek, podium, …)
  • Het drukken van een Parade-magazine
  • Drukwerk en promotiemateriaal (affiches, flyers, stickers, …)
  • De ondersteuning van intussen al bijna 20 lokale kernen, ook in jouw buurt.

Dankzij jullie steun maken we van de Grote Parade een sterk signaal
en een prachtige dag! En wij zorgen voor het goede weer. Beloofd!

Growfunding ondersteunt Hart boven Hard en Tout Autre Chose voor deze campagne. Het is een niet-commercieel initiatief dat is geënt op het studiegebied Sociaal-Agogisch Werk aan hogeschool Odisee (voorheen HUB-KAHO). Het is een praktijkgericht onderzoek over crowdfunding.