Hart boven Hard-dag, 14 december 2019

Wat?

Hart boven Hard is georganiseerd rond 5 dagen per jaar waar iedereen die meewerkt of wil meewerken elkaar treft! Op deze editie werken we verder aan de juiste acties en strategie. Zet deze dag dan zeker in je agenda!

Wanneer?

Zaterdag 14 december 2019, 11u tot 16u.

Waar?

In het KASK in Gent, Louis Pasteurlaan 1 (10min stappen van station Gent-Sint-Pieters)
Klik hier voor de kaart.

Inschrijven!

Het is helemaal gratis (lunch is vrije bijdrage), maar we vragen toch om hieronder in te schrijven, zodat we zicht hebben op het aantal deelnemers.

Schermafbeelding 2019-10-13 om 23.23.04

SAMEN-STRIJD
Veel besparingen, één verzet

Vlaanderen wordt langzaam wakker in de nieuwe wereld die Jambon I heet: besparingen op cultuur en middenveld, gefnuikte onafhankelijke journalistiek en openbare omroep, klimaatambities onder nul, steeds langere wachtlijsten in de zorg en voor sociale woningen, nieuwkomers en etnisch-culturele verenigingen die hun grondrechten kwijtspelen, De Lijn op zijn tandvlees, het houdt precies niet op.

image (1)Dit zijn dan ook geen toevallige beslissingen, maar signalen van een bewust ideologisch plan.
Overal steekt protest de kop op, het wordt een hete winter.

Wat delen we? Hoe samen de strijd aangaan?

Op de ontmoetingsdag Samen-Strijd nodigt burgerbeweging Hart boven Hard iedereen uit om de prille weerstand te vieren, elkaars ervaringen te delen en de handen in elkaar te slaan.
Kunstenaars en welzijnswerkers, leerkrachten en mensen op zoek naar werk, studenten en activisten: hoe kunnen wij elkaar versterken?

[programma under construction]

SCHRIJF JE HIER IN:

Schrijf je hier in: