Hartslag 4 – terugblik

hbh_hartslag-4_kp2_9800_katja-pire

Op 5 november 2016 was Hart boven Hard aan de vierde Hartslag toe. Hartslagen zijn de inhoudelijke denk- en uitwisseldagen van onze beweging. Hartslag4 was op voorhand al legendarisch omdat het de eerste editie was die tweetalig werd georganiseerd, samen met onze Franstalige zusterbeweging Tout Autre Chose. Maar Hartslag4 werd nog memorabeler dan wij hadden kunnen dromen. Met ruim 300 mensen, verdeeld over workshops in de voor- en namiddag, werd er druk uitgewisseld, bijgeleerd, geïnspireerd en nagedacht. Het is op dagen als 5 november 2016 dat we met Hart boven Hard een sprong vooruit maken, omdat we de beweging samen vorm kunnen geven. Heel erg bedankt aan iedereen die er bij kon zijn!

Op deze pagina kan je de foto’s bekijken, krijg je verslag van de workshops en kan je de speeches van de plenaire delen nog eens nalezen.

De toespraken

  • “Wat het waard was” – Elvis Peeters – lees hier
  • “Soms denk ik dat ik droom” – Wouter Hillaert – lees hier

De verslagen

Wie ingeschreven was voor één of meerdere workshops krijgt een gedetailleerd verslag van die workshops in zijn/haar mailbox. Voor een overzicht van de verslagen klik je hieronder. De workshops in de voormiddag onderscheiden zich van de workshops in de namiddag omdat ze vooral gericht waren op de uitwisseling van ervaringen tussen de mensen die al actief zijn in de lokale of nationale teams van Hart boven Hard en Tout Autre Chose. De workshops in de namiddag waren dan weer geschikt voor alle actievelingen en sympathisanten en waren erop gericht om inhoudelijk stappen te zetten rond thema’s waar onze bewegingen een meerwaarde kunnen betekenen. 

Klik hier voor het overzicht van de verslagen van de voormiddag. 

Klik hier voor het overzicht van de verslagen van de namiddag. 

 

De foto’s

Alle foto’s © Katja Pire