Diversiteit is realiteit

Ik ben student aan Hogeschool Gent en zit in mijn eerste jaar Sociaal Werk. Samen met mijn groep hebben we een sociale actie gevoerd rond de hartenwens “diversiteit is realiteit”. Wij vinden dat diversiteit goed is en wij wouden mensen samenbrengen van verschillende culturen. Ons doel is geslaagd en wij hebben via een repair café verscheidende mensen en kinderen samengebracht die elkaar voordien nog nooit hadden gezien. Diversiteit is niet slecht en dit moeten mensen inzien. Toen ik artikels heb besproken rond diversiteit, viel het mij op dat vele mensen positief denken over diversiteit. De mensen die negatief denken zijn vaak beïnvloed door de regering of de media die diversiteit slecht afschilderen. DIVERSITEIT IS REALITEIT!

Deze website heeft cookies nodig om goed te kunnen werken. Meer info

Deze website heeft cookies nodig om goed te kunnen werken. Als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten