Diversiteit is realiteit!

Ik ben student aan Hogeschool Gent en zit in mijn eerste jaar Sociaal Werk. We kregen de kans om een sociale actie te organiseren die gebaseerd is op één van de hartenwensen. We hebben gekozen om voor de hartenwens ‘Diversiteit is realiteit’ te gaan omdat je daar veel rond kunt doen. Wij hebben met kinderen van de Chiro van Denderleeuw een spel georganiseerd waarbij ze (letterlijk) kunnen proeven van 6 verschillende nationaliteiten. Deze opdracht heeft me de kans gegeven om verschillende nationaliteiten te leren kennen waar ik zelf niet veel van wist. Ik vind het belangrijk om deze te kennen omdat we nu eenmaal in een land wonen waar verschillende nationaliteiten samen leven!

Het was een zeer leerrijke en toffe ervaring!

M.

Deze website heeft cookies nodig om goed te kunnen werken. Meer info

Deze website heeft cookies nodig om goed te kunnen werken. Als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten